shop 0

Pølser og grøn kartoffelsalat

En klassiker til sommerbordet.

Tilberedningstid: 25 minutter
Mængde: 2 personer

Det skal du bruge
200 g nye kartofler
230 g Frankfurtere (3 stk.)
1 spsk. rapsolie
1 spsk. hvidvinseddike
½ tsk. salt
1 knsp. peber
1 spsk. purløg
1 spsk. persille
1 spsk. dild
50 g fetaost
100 g friskpillede ærter
100 g agurk
50 g radiser
1 tsk. sennep
2 tsk. ketchup

Sådan gør du
Kog kartoflerne og hold dem varme.
Grill frankfurterne.
Pisk rapsolie, hvidvinseddike, salt og peber sammen til en dressing. Tilsæt hakket purløg, persille og dild.
Vend kartoflerne med dressingen sammen med fetaost, ærter og agurk. Pynt med radiser.
Servér sennep og ketchup on the side.

Det bør der ligge på din tallerken
En håndfuld pølser, to håndfulde kartoffelsalat, lidt sennep og ketchup.

Sådan fordeler du efter Sense-tallerkenmodellen
Håndfuld 1(+2): Ærter, agurk, radiser
Håndfuld 3: Pølse
Håndfuld 4: Kartoffel
Fedt: Rapsolie, fetaost
Smagsgiver: Hvidvinseddike, salt, peber, persille, dild, sennep, ketchup

TIP
Byt fetaosten ud med avokado.

Energifordeling per person
580 kcal
Kulhydrat 28 g
Kostfibre 6 g

PRINT TILBAGE