shop 0

Koldskål med jordbær

God til både morgenmad, mellemmåltid og frisk dessert.

Tilberedningstid: 15 minutter
Mængde: 2 personer

Det skal du bruge
1 bæger æggeblomme
½ spsk. sukker  eller ½ tsk. flydende sødemiddel
½ tsk. vaniljepulver
2 dl A38
2 dl kærnemælk
200 g jordbær
10 g mandelsplitter

Sådan gør du
Pisk æggeblommen godt med sukker og vaniljepulver.
Tilsæt A38 og kærnemælk.
Mos 100 gram jordbær og pisk dem i koldskålen.
Skær resten af jordbærrene i skiver og server dem på koldskålen sammen med mandelsplitter.

Det bør der ligge på din tallerken
Tre deciliter koldskål med jordbær og en teskefuld mandelsplitter

Sådan fordeler du efter Sense-tallerkenmodellen
Håndfuld 4: Jordbær
Fedt: Æggeblomme, mandelsplitter
Mælkeprodukt: A38, kærnemælk
Smagsgivere: Sukker, vaniljepulver

TIP
Top op med lidt ristet gryn eller mysli.

Energifordeling per person
215 kcal
Kulhydrat 20 g
Kostfibre 1,5 

PRINT TILBAGE