shop 0

Kartoffelsalat fyldt med grønt

Prop din kartoffelsalat med grønt!

Tilberedningstid: cirka 25 minutter
Mængde: 2 personer

Det skal du bruge

KARTOFFELSALAT
200 g kartofler, små faste
½ rødløg
50 g radiser
50 syltede agurker
200 g blomkål

DRESSING
150 g cremefraiche 18 %
1 tsk. sennep
1 knsp. karry
Salt og peber

Sådan gør du
Kog kartofler med skræl i 12 min i letsaltet vand. Afkøl.
Skær kartoflerne i 4-6 stykker, og skær rødløg, radiser og syltede agurker i små tern. Pluk blomkålen i små buketter.
Rør cremefraiche, sennep, karry, salt og peber sammen til en dressing.
Vend kartofler, grøntsager og dressing sammen.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekasse
Håndfuld 1(+2): Løg, radiser, agurk, blomkål
Håndfuld 4: Kartoffel
Fedt: Cremefraiche
Smagsgivere: Sennep, karry, salt, peber

TIP
1) Kartoffelsalaten kan med fordel laves dagen før den skal spises (så får den mere smag).
2) Det er plads til håndfuld 3.

Energifordeling per person
280 kcal
Fedt 14 g
Protein 7 g
Kulhydrat 27 g
Kostfiber 5 g

PRINT TILBAGE

ANDRE GODE SENSE OPSKRIFTER