shop 0

Kylling masala med spidskål

Lækker indisk kyllingeret med masser af smag.

Tilberedningstid: 25 minutter
Mængde: 2 personer

Det skal du bruge
300 g fersk kylling, skåret i mundrette stykker
1 spsk. garam masala (eller karry)
1 spsk. olivenolie
2 løg, finthakket
1 dåse kokosmælk, light
Salt og peber

Spidskålsbund
300 g spidskål, fintskåret
2 fed hvidløg
1 spsk. olivenolie

Sådan gør du
Ryst kyllingestykkerne med garam masala i en pose og lad dem hvile lidt.
Varm olivenolien op på en pande, svits løget og tilsæt derefter kyllingestykkerne, kokosmælk, salt og peber.
Lad retten simre i ti minutter, til kyllingen er mør.
Svits spidskål og hvidløg i olivenolien på en varm pande.

Det bør der ligge på din tallerken
En til to håndfulde spidskål med en håndfuld kylling og halvdelen af sovsen.

Sådan fordeler du efter Sense-tallerkenmodellen
Håndfuld 1+(2): Løg, spidskål
Håndfuld 3: Kylling
Fedt: Olivenolie
Mælkeprodukt: Kokosmælk (light)
Smagsgivere: Garam masala, salt, peber, hvidløg

TIP
Spis et lille fuldkornsflute eller en håndfuld kogte ris til.

Energifordeling per person
555 kcal
Protein 37 g
Kulhydrat 19 g
Fedt 36 g
Kostfibre 5 g

PRINT TILBAGE