MENU
  • Sense
    • Hvad er Sense?
      • Suzy Wengel
        • Vanetræet®
          • Sense og Diabetesforeningen
            • Foredrag
              • Det siger eksperterne
                • Downloads
                  • FAQ
                    • Facebook retningslinjer
                      • Persondata mm.
                      • Bøger
                        • Indkøbslister grundbog
                        • Opskrifter
                          • Morgenmad
                            • Frokost
                              • Aftensmad
                                • Desserter
                                  • Mellemmåltider
                                    • Sukkerfri drinks
                                    • Videoer
                                      • Guidevideoer
                                        • Opskriftsvideoer
                                          • Motionsvideoer
                                            • Vægttabsvideoer
                                            • før og efter
                                              • Konsulenter
                                                • Konsulent oversigt
                                                  • Vi søger konsulenter
                                                    • Logind
                                                    • Kontakt
                                                      • Kontakt os
                                                        • Pressebilleder
                                                        Tilbage til oversigt
                                                        Rodfrugtgryde med pasta
                                                        Rodfrugtgryde med pasta
                                                        Lækker pastaret med hakket oksekød og masser af rodfrugter.

                                                        Tilberedningstid: 35 minutter

                                                        Mængde: 2 personer

                                                         

                                                        Det skal du bruge

                                                        80 g fuldkornspasta

                                                        ½ tsk. salt

                                                        1 tsk. olivenolie

                                                         

                                                        Rodfrugtgryde:

                                                        1½ løg, finthakket

                                                        1 fed hvidløg, finthakket

                                                        1 lille spsk. olivenolie

                                                        ¼ chili, finthakket

                                                        250 g hakket oksekød, cirka 10 %

                                                        ½ stor sød kartoffel, skåret i tern

                                                        1 gulerod, skåret i tern

                                                        1-2 pastinakker, skåret i tern

                                                        ½ flaske purérede tomater eller 1 dåse hakkede tomater

                                                        ½ oksebouillionterning, opløst i 1 dl kogende vand

                                                        1 spsk. piskefløde

                                                         

                                                        Sådan gør du

                                                        Kog pasta i vand med salt og olivenolie.

                                                        Steg de hakkede løg og hvidløg i olivenolie. Tilsæt chili og derefter oksekød.

                                                        Lad kødet tage en smule farve før rodfrugterne tilsættes. Svits i 6 til 8 minutter.

                                                        Vend de purérede tomater i kødblandingen. Tilsæt bouillon og slut af med fløden.

                                                         

                                                        Det bør der ligge på din tallerken

                                                        To til tre håndfulde rodfrugtgryde og en håndfuld pasta.

                                                         

                                                        Sådan fordeler du efter Sense-tallerkenmodellen

                                                        Håndfuld 1 (+2): Løg, sød kartoffel, gulerod, pastinak, tomat

                                                        Håndfuld 3: Oksekød

                                                        Håndfuld 4: Fuldkornspasta

                                                        Fedt: Olivenolie, fløde

                                                        Smagsgivere: Salt, hvidløg, chili, bouillon

                                                         

                                                        Tip Du kan erstatte pasta med kartofler, bulgur, quinoa eller couscous

                                                        Tip Du kan udelade chili

                                                        Udvalgte Sense opskrifter
                                                         

                                                        Nyhedsbrev

                                                        Tilmeld dig nyhedsbrevet

                                                        kontakt

                                                        Center for Vægttab
                                                        Frydenlundsvej 4
                                                        5550 Langeskov
                                                        40993682
                                                        sense@slankmedfornuft.dk

                                                        Følg sense

                                                        • Nyeste Opskrifter

                                                          • Solskinsdessert med mango og skyr s. 24

                                                          • Squashhjul med smilende æg s. 36

                                                          • Spejlæg med bacon og granatæble s. 24

                                                          • Tun- og æggesalat med kapers s. 63

                                                            Den gode frokost
                                                        • Galleri

                                                          Instagram
                                                        • Kontakt os

                                                          Center for Vægttab
                                                          Frydenlundsvej 4
                                                          5550 Langeskov
                                                          40993682
                                                          sense@slankmedfornuft.dk
                                                        © 2019 sensekost.dk. All Rights Reserved. Powered by 101-ODENSE