MENU
  • Sense
    • Hvad er Sense?
      • Suzy Wengel
        • Vanetræet®
          • Sense og Diabetesforeningen
            • Foredrag
              • Det siger eksperterne
                • Downloads
                  • FAQ
                    • Facebook retningslinjer
                      • Persondata mm.
                      • Bøger
                        • Indkøbslister grundbog
                        • Opskrifter
                          • Morgenmad
                            • Frokost
                              • Aftensmad
                                • Desserter
                                  • Mellemmåltider
                                    • Sukkerfri drinks
                                    • Videoer
                                      • Guidevideoer
                                        • Opskriftsvideoer
                                          • Motionsvideoer
                                            • Vægttabsvideoer
                                            • før og efter
                                              • Konsulenter
                                                • Konsulent oversigt
                                                  • Vi søger konsulenter
                                                    • Logind
                                                    • Kontakt
                                                      • Kontakt os
                                                        • Pressebilleder
                                                        Tilbage til oversigt
                                                        Lakseroulade på salatbund
                                                        Lakseroulade på salatbund
                                                        En lækker frokostret, som du kan forberede dagen før.

                                                        Tilberedningstid, inkl. ovntid: Cirka 45 minutter

                                                        Mængde: 4 personer

                                                        Bemærk: på et frokostbord med flere retter, vil der være nok til 8 personer

                                                         

                                                        Det skal du bruge

                                                        Rouladebund:

                                                        400 g spinat (frossen eller frisk)

                                                        8 æg

                                                        2 dl hytteost

                                                        Salt og peber

                                                         

                                                        Fyld:

                                                        1 løg

                                                        150 g skyr (eller for eksempel fraiche 5 %)

                                                        4 spsk. flødeost

                                                        Salt og peber

                                                        200 g gravad laks

                                                         

                                                        Salatbund:

                                                        4 håndfulde salatblade (valgfri)

                                                         

                                                        Pynt:

                                                        200 g cherrytomater

                                                        Evt. fiskerogn

                                                         

                                                        Sådan gør du

                                                        Forvarm ovnen til 200 grader varmluft.

                                                        Lav rouladebunden først: Hak spinaten fint (hvis den er frossen, bør den optøs og drænes

                                                        inden brug), og bland den i en skål med æg, hytteost, salt og peber. Rør grundigt

                                                        sammen, og hæld så spinatmassen ud på en bageplade med bagepapir. Bag den i tredive

                                                        minutter.

                                                        Tilbered fyldet ved at hakke løg fint og blande det i en skål med skyr, flødeost salt og

                                                        peber.

                                                        Skyl salaten og tomaterne. Halvér tomaterne, og skær eventuelt salatbladene i mindre

                                                        stykker.

                                                         

                                                        Når bunden er færdigbagt, vender du den. Lad den køle af et par minutter. Smør skyrblandingen

                                                        på bunden, og fordel herefter laksen ovenpå. Rul sammen til en roulade, og

                                                        læg rouladen på en bund af salat.

                                                        Pynt med tomaterne.

                                                         

                                                        Det bør der ligge på din tallerken

                                                        En håndfuld lakseroulade og en håndfuld salat.

                                                         

                                                        Tip

                                                        Rouladen kan tilberedes i god tid – endda dagen før, hvis den stilles på køl.

                                                         

                                                        Udvalgte Sense opskrifter
                                                         

                                                        Nyhedsbrev

                                                        Tilmeld dig nyhedsbrevet

                                                        kontakt

                                                        Center for Vægttab
                                                        Frydenlundsvej 4
                                                        5550 Langeskov
                                                        40993682
                                                        sense@slankmedfornuft.dk

                                                        Følg sense

                                                        • Nyeste Opskrifter

                                                          • Solskinsdessert med mango og skyr s. 24

                                                          • Squashhjul med smilende æg s. 36

                                                          • Spejlæg med bacon og granatæble s. 24

                                                          • Tun- og æggesalat med kapers s. 63

                                                            Den gode frokost
                                                        • Galleri

                                                          Instagram
                                                        • Kontakt os

                                                          Center for Vægttab
                                                          Frydenlundsvej 4
                                                          5550 Langeskov
                                                          40993682
                                                          sense@slankmedfornuft.dk
                                                        © 2019 sensekost.dk. All Rights Reserved. Powered by 101-ODENSE