MENU
  • Sense
    • Hvad er Sense?
      • Suzy Wengel
        • Vanetræet®
          • Sense og Diabetesforeningen
            • Foredrag
              • Det siger eksperterne
                • Downloads
                  • FAQ
                    • Facebook retningslinjer
                      • Persondata mm.
                      • Bøger
                        • Indkøbslister til bøger
                        • Opskrifter
                          • Morgenmad
                            • Frokost
                              • Aftensmad
                                • Desserter
                                  • Mellemmåltider
                                    • Sukkerfri drinks
                                    • Videoer
                                      • Guidevideoer
                                        • Opskriftsvideoer
                                          • Motionsvideoer
                                            • Vægttabsvideoer
                                            • før og efter
                                              • Konsulenter
                                                • Sense Task Force
                                                  • Konsulent oversigt
                                                    • Vi søger konsulenter
                                                      • Logind
                                                      • Kontakt
                                                        • Kontakt os
                                                          • Pressebilleder
                                                          Tilbage til oversigt
                                                          Lakseroulade på salatbund
                                                          Lakseroulade på salatbund
                                                          En lækker frokostret, som du kan forberede dagen før.

                                                          Tilberedningstid, inkl. ovntid: Cirka 45 minutter

                                                          Mængde: 4 personer

                                                          Bemærk: på et frokostbord med flere retter, vil der være nok til 8 personer

                                                           

                                                          Det skal du bruge

                                                          Rouladebund:

                                                          400 g spinat (frossen eller frisk)

                                                          8 æg

                                                          2 dl hytteost

                                                          Salt og peber

                                                           

                                                          Fyld:

                                                          1 løg

                                                          150 g skyr (eller for eksempel fraiche 5 %)

                                                          4 spsk. flødeost

                                                          Salt og peber

                                                          200 g gravad laks

                                                           

                                                          Salatbund:

                                                          4 håndfulde salatblade (valgfri)

                                                           

                                                          Pynt:

                                                          200 g cherrytomater

                                                          Evt. fiskerogn

                                                           

                                                          Sådan gør du

                                                          Forvarm ovnen til 200 grader varmluft.

                                                          Lav rouladebunden først: Hak spinaten fint (hvis den er frossen, bør den optøs og drænes

                                                          inden brug), og bland den i en skål med æg, hytteost, salt og peber. Rør grundigt

                                                          sammen, og hæld så spinatmassen ud på en bageplade med bagepapir. Bag den i tredive

                                                          minutter.

                                                          Tilbered fyldet ved at hakke løg fint og blande det i en skål med skyr, flødeost salt og

                                                          peber.

                                                          Skyl salaten og tomaterne. Halvér tomaterne, og skær eventuelt salatbladene i mindre

                                                          stykker.

                                                           

                                                          Når bunden er færdigbagt, vender du den. Lad den køle af et par minutter. Smør skyrblandingen

                                                          på bunden, og fordel herefter laksen ovenpå. Rul sammen til en roulade, og

                                                          læg rouladen på en bund af salat.

                                                          Pynt med tomaterne.

                                                           

                                                          Det bør der ligge på din tallerken

                                                          En håndfuld lakseroulade og en håndfuld salat.

                                                           

                                                          Tip

                                                          Rouladen kan tilberedes i god tid – endda dagen før, hvis den stilles på køl.

                                                           

                                                          Udvalgte Sense opskrifter
                                                           

                                                          Nyhedsbrev

                                                          Tilmeld dig nyhedsbrevet

                                                          kontakt

                                                          Center for Vægttab
                                                          Frydenlundsvej 4
                                                          5550 Langeskov
                                                          40993682
                                                          sense@slankmedfornuft.dk

                                                          Følg sense

                                                          • Nyeste Opskrifter

                                                            • Solskinsdessert med mango og skyr s. 24

                                                            • Squashhjul med smilende æg s. 36

                                                            • Spejlæg med bacon og granatæble s. 24

                                                            • Tun- og æggesalat med kapers s. 63

                                                              Den gode frokost
                                                          • Galleri

                                                            Instagram
                                                          • Kontakt os

                                                            Center for Vægttab
                                                            Frydenlundsvej 4
                                                            5550 Langeskov
                                                            40993682
                                                            sense@slankmedfornuft.dk
                                                          © 2019 sensekost.dk. All Rights Reserved. Powered by 101-ODENSE