shop 0

Spidskål med krebsehaler

En mættende og frisk frokostsalat med masser af smag.

Tilberedningstid: 10 minutter
Mængde: 2 personer

Det skal du bruge
200 g spidskål
100 g ærter
170 g krebsehaler, drænet vægt
2 æg
2 spsk. peberrodssalat
1 spsk. mayonnaise
2 dl skyr
Ærteskud
Salt og peber
80 g fuldkornsflutes
10 g smør

Sådan gør du
Snit spidskålen helt fint, gerne på et mandolinjern.
Optø ærterne, dræn krebsehalerne og kog æggene i 5 minutter.
Rør peberrodssalat og mayonnaise sammen med skyr.
Anret spidskål, ærter, krebsehaler, dressing, æg og ærteskud. Krydr med salt og peber.
Servér flutes og smør til.

Det bør der ligge på din tallerken
En håndfuld spidskål med en halv håndfuld ærter. En deciliter dressing, en halv håndfuld krebsehaler, et æg og lidt ærteskud. En håndfuld brød med et tyndt lag smør.

Sådan fordeler du efter Sense-tallerkenmodellen
Håndfuld 1+(2): Spidskål, ærter Håndfuld 3: Krebsehaler, æg
Håndfuld 4: Flute Fedt: Peberrodssalat, mayonnaise, smør Mælkeprodukt: Skyr Smagsgivere: Salt, peber, ærteskud

TIP
Brug brøndkarse eller andre krydderurter i stedet for ærteskud.

Energifordeling per person
495 kcal
Protein 39 g
Kulhydrat 34 g
Fedt 22 g
Kostfibre 6 g

PRINT TILBAGE