shop 0

Pølsespyd med aubergine

Lækre spyd til grillen.

Tilberedningstid: 30 minutter
Mængde: 2 personer

Det skal du bruge

Spyd
2 skiver bacon
130 g wienerpølser (2 stk.)
200 g svinemørbrad
1 tsk. græsk krydderi
Salt og peber
1 lille rødløg
½ rød peberfrugt
50 g cherrytomater

Tilbehør
1 majskolbe
1 aubergine
1 spsk. olivenolie
1 fed hvidløg
80 g blandet salat
50 g fetaost
30 g aioli

Sådan gør du
Vikl en skive bacon omkring hver pølse og skær dem derefter i passende stykker.
Skær mørbraden i store tern og krydr med græsk krydderi, salt og peber.
Træk pølser og mørbrad på spyd skiftevis med løgskaller, peberfrugt, og cherrytomater.
Grill dem på alle sider til de er gyldne og gennemstegte.
Skær majsen i tykke skiver og grill dem på begge sider.
Skær auberginen i to centimeter tykke skiver. Pensl dem med olie på begge sider og krydr med knust hvidløg. Grill aubergineskiverne på begge sider, til de er bagte.
Server spyddene med salat, majs, aubergine, smuldret fetaost og aioli.

Det bør der ligge på din tallerken
To spyd og en håndfuld grønt, en lille håndfuld salat, en håndfuld majs, en spiseskefuld fetaost og en spiseskefuld aioli.

Sådan fordeler du efter Sense-tallerkenmodellen
Håndfuld 1(+2): Rødløg, peberfrugt, cherrytomater, aubergine, salat
Håndfuld 3: Pølse, bacon, svinemørbrad
Håndfuld 4: Majs
Fedt: Olivenolie, fetaost, aioli
Smagsgiver: Græsk krydderi, salt, peber, hvidløg

TIP
Pensl spyddene med lidt barbequesauce, før de grilles.

Energifordeling per person
577 kcal
Kulhydrat 18 g
Kostfibre 6 g

PRINT TILBAGE

ANDRE GODE SENSE OPSKRIFTER