Grillet torsk med bacon dertil majs, asparges og pesto

Tid i alt: 25 min.
Arbejdstid: 25 min.
Antal:
Udgivet d. 4. februar 2019 af SenseMyDiet

Det skal du bruge

Fisk

300 g torsk
4 skiver bacon

Marinade

1 ½ spsk. citronsaft
2 tsk. olivenolie
½ tsk. tørret dild
salt og peber

Majs og asparges

2 majskolber
100 g asparges, grøn
1 tsk. olie
salt og peber

Tilbehør

2 håndfulde blandet salat
2 spsk. oliebaseret pesto
Madlavningstilstand (Undgå din skærm går ud)
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Bemærk: Fisken skal trække i marinaden i en halv time.

Sådan gør du

1
Skær fisken i 4 tykke stykker.
2
Pisk citronsaft, olie, dild, salt og peber sammen til en marinade og pensl fisken med den.
3
Vikl bacon omkring fiskestykkerne og lad dem derefter trække i marinaden i mindst en halv time på køl.
4
Pensl med lidt olie og grill dem cirka tre minutter på hver side.
5
Del majskolber i tykke skiver. Knæk den tørre ende af aspargesene. Pensl majs og asparges med lidt olie og krydr med salt og peber. Grill majs på begge sider i 8-10 minutter og grill asparges på en rist i et par minutter.
6
Servér fisken med asparges, majs, salat og pesto til.

Tips og gode råd

Tip #1
Brug rød eller grøn pesto, efter smag og behag.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Asparges, grøn; blandet salat
Håndfuld 3:Bacon; torsk
Håndfuld 4:Majskolbe
Fedt:Olie; oliebaseret pesto; olivenolie
Smagsgivere:Citronsaft; salt og peber; tørret dild

Næringsindhold

1 Portion Total
Kcal:420840
Fedt:22 g44 g
Kulhydrat:17 g34 g
Kostfibre:4 g8 g
Protein:35 g70 g

Energifordeling i %

Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt