shop 0

Grillet torsk med bacon

Fisk og bacon - perfekt til grillen.

Tilberedningstid: 20 minutter
Mængde: 2 personer
Bemærk: Spyddene skal trække i marinaden i en halv time

Det skal du bruge
Fisk
300 g torsk
4 skiver bacon

Marinade
1,5 spsk. citronsaft
2 tsk. olivenolie
½ tsk. tørret dild
Salt og peber
1 majskolbe
100 g grønne asparges
2 spsk. rød pesto

Tilbehør
60 g blandet grøn salat

Sådan gør du
Skær fisken i fire tykke stykker.
Pisk citronsaft, olie, dild, salt og peber sammen til en marinade og pensl fisken med den.
Vikl bacon omkring fiskestykkerne og lad dem derefter trække i marinaden i mindst en halv time på køl.
Pensl med lidt olie og grill dem cirka tre minutter på hver side.
Del majskolben i tykke skiver og grill dem på begge sider.
Knæk den tørre ende af aspargesene og grill dem på en rist.

Det bør der ligge på din tallerken
En håndfuld torsk med bacon, en håndfuld majs, en håndfuld asparges og grøn salat og en spiseskefuld rød pesto.

Sådan fordeler du efter Sense-tallerkenmodellen
Håndfuld 1(+2): Grønne asparges, salat
Håndfuld 3: Torsk, bacon
Håndfuld 4: Majs
Fedt: Olivenolie, pesto
Smagsgiver: Citronsaft, dild, salt, peber

TIP
Måltidet fylder kun godt og vel en halv spisekasse, så der er plads til en let dessert bagefter.

Energifordeling per person
355 kcal
Kulhydrat 14 g
Kostfibre 3 g

PRINT TILBAGE