Koldskål med jordbær
Smagen af sommer med jordbær og mandelsplitter.
Tilberedningstid: 15 minutter
Mængde: 2 personer
Det skal du bruge
1 bæger æggeblomme
½ spsk. sukker
½ tsk. vaniljepulver
2 dl A38
2 dl kærnemælk
200 g jordbær
10 g mandelsplitter
Sådan gør du
Pisk æggeblommen godt med sukker og vaniljepulver.
Tilsæt A38 og kærnemælk.
Mos 100 g jordbær og pisk dem i koldskålen.
Skær resten af jordbærrene i skiver og server dem på koldskålen sammen med mandelsplitter.
Det bør der ligge på din tallerken
Tre deciliter koldskål med jordbær og en teskefuld mandelsplitter
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen
Håndfuld 4: Jordbær
Fedt: Æggeblomme, mandelsplitter
Mælkeprodukt: A38, kærnemælk
Smagsgiver: Sukker, vaniljepulver
Energi: 213 kcal., 20 g kulhydrat, 1,5 g kostfiber
Tip Top op med lidt ristet gryn eller mysli.