shop 0

Morgenbanankage med fuldkorn

Lækker og mættende morgenmad, som du fint kan forberede og bage dagen før.

Tilberedningstid: 45 minutter
Mængde: 2 personer

Det skal du bruge
20 g smør
2 spsk. flydende honning
3 æg
2 bananer (gem en halv banan til pynt)
1/2 dl fuldkornsmel
1/2 dl havregryn
0,5 dl mandeldrik (eller mælk)
1 knivspids salt
30 g mandelflager
20 g mørk chokolade

Sådan gør du
Smelt smør og kom alle ingredienser i en skål. Mix det til en næsten ensartet masse - der må gerne være små klumper af banan.
Pensl eller spray et lille ovnfast fad med fedtstof og hæld dejen i. Fordel mandelflagerne ovenpå. Pynt med skiver af banan.
Bag ved 180 grader i 35 minutter.
Hak chokoladen og kom på den varme kage. Pynt med mynte. Server lun.

Fordeling i Sense-spisekassen
Håndfuld 3: Æg
Håndfuld 4: Havregryn, mel, banan
Fedt: Smør, mandel, chokolade
Mælkeprodukt: Mandel drik
Smagsgivere: Honning, salt, mynte

TIP
Spis eventuelt nogle cherrytomater til - eller kom revet gulerod i dejen.

Energifordeling per person
640 kcal
Protein 19 g
Kulhydrat 53 g
Fedt 33 g
Kostfibre 6 

PRINT TILBAGE