shop 0

Fuldkornsbolle med pålæg

Et komplet morgenmåltid, der svarer til en fyldt spisekasse.

Tilberedningstid: Ca. 15 minutter
Mængde: 2 personer

Det skal du bruge
2 æg
2 fuldkornsboller á 60 g
10 g smør
4 salatblade
4 skiver ost, maks. 17 %
6 skiver rød peberfrugt
15 g pesto
4 skiver røget filet eller andet magert pålæg
6 skiver agurk

Andet
2 dl A38
30 g hasselnødder

Pynt
20 g hindbær
Stedmoderblomst

Sådan gør du
Sæt vand over og kog æggene i cirka 6 minutter til de er blødkogte.
Halvér bollen og rist den. Smør den ene halvdel med smør. Fordel salatblade, ost og peberfrugt skiver ovenpå. Smør den anden halve med pesto og fordel salatblade, røget filet og agurkeskiverne ovenpå. Fordel A38 i to mindre skåle, hak hasselnødderne groft og drys dem på A38. Pynt eventuelt med spiselige blomster.

Fordeling i Sense-spisekassen
Håndfuld 1 (+2): Salat, peberfrugt, agurk
Håndfuld 3: æg, ost, røget filet
Håndfuld 4: fuldkornsbolle, hindbær
Fedt: Smør, pesto, hasselnødder
Mælkeprodukt: A38

TIP
Fuldkornsbollen kan byttes med rugbrød eller knækbrød.

Energifordeling per person
590 kcal
Fedt 30
Protein 36 g
Kulhydrat 40 g
Kostfiber 7 g

PRINT TILBAGE