shop 0

Ægge- og rejemad med peberfrugt og rødbedehummus

I denne opskrift tæller frugt som en del af håndfuld 2. Du kan erstatte æblet med grøntsager.

Tilberedningstid: 10 minutter
Mængde: 2 personer

Det skal du bruge
2 mellemstore æg
100 g rugbrød
20 g mayonnaise
4 salatblade
200 g rejer
2 spsk. karse
2 nip salt og peber
1 mellemstor peberfrugt, rød
40 g rødbedehummus
2 æbler

Sådan gør du
Kog ægget smilende.
Smør rugbrød med mayonnaise. Læg salatblad, rejer, halveret æg og karse på brødet. Krydr med salt og peber.
Skær peberfrugt i stænger og kom hummus i en lille skål.
Spis æblet til måltidet eller gem det til senere.

Det bør der ligge på din tallerken
Rugbrød med salat, rejer, æg og karse. Peberfrugt og hummus samt et æble.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen
Håndfuld 1+2: Salatblad, peberfrugt, æble
Håndfuld 3: Æg, rejer
Håndfuld 4: Rugbrød
Fedt: Mayonnaise, rødbedehummus
Smagsgivere: Karse, salt, peber

TIP
Brug pålæg eller hytteost i stedet for æg eller rejer.

Energifordeling per person
475 kcal
Protein 36 g
Kulhydrat 39 g
Fedt 18 g
Kostfibre 8 g

PRINT TILBAGE