shop 0

Risengrød med kanelsukker

Ingen jul uden en god gang risengrød - og der er plads til et glas saft eller hvidtøl til.

TILBEREDNINGSTID: cirka 65 minutter
Mængde: 2 personer

Det skal du bruge

Risengrød

100 g grødris
0,5 dl vand
0,5 liter letmælk
1 nip salt
 
Kanelsukker
2 spsk. sukker
1 tsk. kanel
 
Andet
20 g smør

Sådan gør du
Skyl risene i koldt vand og giv dem et opkog i vand.
Tilsæt mælk, når vandet er absorberet, og giv risene et opkog igen.
Skru helt ned på lav varme og lad grøden simre i cirka 50 minutter.
Rør engang imellem, så den ikke brænder på.
Smag til med salt.
Bland sukker og kanel til kanelsukker.
Servér risengrød med smørklat og kanelsukker.

Fordeling i Sense-spisekassen
HÅNDFULD 4: Ris
FEDT: Smør
MÆLKEPRODUKT: Mælk
SMAGSGIVERE: Salt, sukker, kanel

TIP
1) Gryden med grød kan koge færdig i høkasse eller pakkes ind i en dyne, når mælk og ris er varmet godt op. Der kan den sættes i cirka en time - og så er grøden klar. 

2) Drik et glas saftevand eller en hvidtøl til grøden.

Energifordeling per person
435 kcal
Fedt 13 g
Protein 12 g
Kulhydrat 66 g
Kostfibre 1 g

PRINT TILBAGE

ANDRE GODE SENSE OPSKRIFTER