shop 0

Spidskålstoast med skinke og løg

En lækker måde at få kål ind i dit måltid på.

Tilberedningstid: cirka 50 minutter
Mængde: 2 personer

Det skal du bruge

SPIDSKÅLSTOAST
3 æg
½ tsk. salt
1 knsp. peber
60 g fuldkornsmel
60 g revet parmesanost
500 g spidskål
2 tsk. olivenolie

FYLD
100 g skinke i skiver
2 små tomater
½ rødløg
Salt og peber
4 små skiver ost min. 18 %

Sådan gør du
Kom æg, salt, peber, fuldkornsmel og parmesanost i en skål og pisk det i et minut.
Brug et mandolinjern eller en skarp kniv og skær spidskålet i meget tynde strimler.
Bland æg og spidskål grundigt indtil spidskålet falder sammen.
Læg bagepapir på en bageplade. Pensl bagepapiret med olivenolie og kom spidskålsblandingen på.
Fordel blandingen ud til en firkant - i en størrelse på cirka 30 x 25 centimeter.
Bag den ved 200 grader varmluft i cirka 25 minutter til overfladen er brunet og spidskålsbunden er bagt. Afkøl den på en rist.
Tænd din toaster. Skær spidskålsbunden i otte dele og læg fyldet på fire af stykkerne: Skinke, tomatskiver, tynde løgringe, salt, peber og ost.
Læg overdelen på og bag dem i en toaster i 4-5 minutter - eller til de er klar. Hvis du ikke har en toaster, så kom dem i ovnen igen i 5-10 minutter.
Servér to toast per person.

Det tæller det i Sense-spisekassen
Håndfuld 1 (+2): Spidskål, tomat, løg
Håndfuld 3: Æg, skinke
Håndfuld 4: Mel
Fedt: Ost, olivenolie
Smagsgivere: Salt, peber

Energifordeling
580 kcal per person (2 toast)
Fedt 29 g
Protein 45 g
Kulhydrat 29 g
Kostfibre 10 g

PRINT TILBAGE

ANDRE GODE SENSE OPSKRIFTER