shop 0

Squashhjul med smilende æg s. 36

2 personer 

  • 2 squash 
  • 4 små tomater 
  • 2 spsk. olivenolie
  • Salt og peber 
  • 2 rødløg 
  • 4 æg 
  • Brøndkarse
  • Balsamicoeddike 

 

Sådan gør du 

Lav lange baner af squash skiver på et mandolinjern. Resterne af squashene skæres i små stykker. Rul squashbanerne sammen og kom dem på et spyd, hvor enderne lukkes af med en lille tomat. Steg "hjulsættet" i olivenolie i 2 minutter på hver side og drys med salt og peber. Steg squashresterne sammen med rødløg og smag til med salt og peber. Kog æggene, så de er blødkogte (kogetid cirka 6 minutter). Pynt med brøndkarse og balsamico eddike.....simpelt og sjovt! Måske også noget for børnene.

 

Sådan beregner du efter Sense-tallerkenmodellen

Håndfuld nr. 1 (+2):   squash, tomat, rødløg

Håndfuld nr. 3:          æg

1-3 spsk. fedtkilde:   olivenolie

 

Valgfrit

Håndfuld nr. 4:          ikke anvendt

Mælkeprodukt:          ikke anvendt

Mælkedressing:        ikke anvendt

Smagsgiver:              balsamicoeddike, salt, peber

 

Kalorier pr. portion 

Energi:                    400 kcal

Protein:                     19 g, 20 %

Kulhydrat:                 18 g, 19 %

Fedt:                         26 g, 61 %

Kostfibre:                    6 g

PRINT TILBAGE