shop 0

Spinatomelet med tomat og ost

Denne opskrift er både vegetarisk, low carb/KETO, antiinflammatorisk og helt almindelig mad - nemlig Sense


Tilberedningstid: 15-20 minutter
Mængde: 1 personer

Det skal du bruge
3 æg
½ tsk. salt
1 knivspids peber
2 spsk. fraiche maks. 9 %
60 g babyspinat
10 g smør
1 tomat
60 g fetaligende ost i blok min. 18 % (du kan bruge feta, salatost eller ganske almindelig ost)

Sådan gør du
Pisk æg, salt, peber og fraiche i en skål. Skyl spinaten og knug den fri for vand. Vend spinaten i æggeblandingen.
Smelt smørret på en pande og hæld spinat-æggeblandingen på. Fordel spinat jævnt ud på panden.
Lad den stå ved mellemvarme i 6-7 minutter, til æggemassen er stivnet. Vend omeletten.
Hvis det er svært, så læg en tallerken hen over omeletten og vend panden rundt, så omeletten ligger på tallerkenen med den bagte bund opad.
Skub så omeletten tilbage på panden igen. Læg så tomatskiver og ost på den ene halvdel af den bagte overflade.
Fold omeletten på midten hen over fyldet og steg den færdigt på begge sider.
Servér med et glas vand og en kop kaffe eller te.

Fordeling i Sense-spisekassen              
Håndfuld 1 (+2):Spinat, tomat
Håndfuld 3:Æg
Fedt: Smør, ost
Mælkedressing: Fraiche
Smagsgivere: Salt, peber
Frit: Vand, kaffe eller te

TIP
Hvis du er meget sulten, så er der plads til, at du spiser en skive brød til.

Energifordeling
480 kcal
Fedt 36 g
Protein 30 g
Kulhydrat 9 g
Kostfibre 2 g

PRINT TILBAGE