shop 0

Grønne pandekager med tunsalat

Tilberedningstid: cirka 35 minutter
Mængde: 2 personer
BEMÆRK: Der er 4 portioner pandekager, så der er nok til frokost eller aftensmad næste dag.

Det skal du bruge

GRØNNE PANDEKAGER 8 STK.
150 g hvid fuldkornshvedemel
3 dl minimælk 
50 g frisk spinat
25 g frisk basilikum
3 æg 
½ tsk. salt 
10 g olie

TUNSALAT
1 dåse tun 
150 g hytteost 
2 spsk. sød chilisauce 
1 nip salt og peber
100 g rød peberfrugt
½ rødløg 
100 g ærter

PYNT
½ avokado 
Evt. stærk chilisauce

Sådan gør du
Rør mel og mælk sammen til en jævning. Tilsæt spinat og basilikum og blend til en ensartet masse.
Tilsæt æggene ét ad gangen og krydr med salt. Steg pandekagerne i olie i en lille pande. Der bliver otte pandekager i alt.
Dræn væden fra tunen og vend tunkødet sammen med hytteost, chilisauce, lidt salt og peber.
Skær peberfrugt i strimler og rødløg i tern. Optø ærterne. Vend peberfrugt, rødløg og ærter i tunsalaten.
Anret i alt fire pandekager med tunsalat – to til hver person. Pynt med skiver af avokado og eventuelt lidt stærk chilisauce.
Gem resten af pandekagerne til næste dag.

Fordeling i Sense-spisekassen
Håndfuld 1 (+2): Spinat, peberfrugt, rødløg, ærter
Håndfuld 3: Æg, tun, hytteost
Håndfuld 4: Mel
Fedt: Olie, avokado
Mælkeprodukt: Minimælk
Smagsgivere: Basilikum, salt, chilisauce, peber

TIP
Anret pandekagerne som en sandwich med tunsalat imellem.

Energiindhold
540 kcal
Fedt 19 g
Protein 40 g
Kulhydrat 47 g

PRINT TILBAGE

ANDRE GODE SENSE OPSKRIFTER