shop 0

Rustik morgenmadspandekage med æble og blåbær

Tilberedningstid: cirka 15 minutter
Mængde: 1 person

Det skal du bruge

PANDEKAGE
1 lille æble
15 g mandler
30 g havregryn, grovalsede
2 æg
1 æggehvide
1 tsk. kanel 
½ tsk. kardemomme
1 knsp. salt
40 g blåbær
1 tsk. smør
10 g mørk chokolade min. 70 %

ANDET
2 tsk. ahornsirup

Sådan gør du
Skær æblet med skræl i tern og hak mandlerne groft. Kom æble, mandler, havregryn, æg, æggehvide, kanel, kardemomme og salt i en skål. Rør det sammen til en grødagtig masse. Vend blåbærrene i.
Smelt smørret på en slip-let-pande og fordel massen ud til en tyk pandekage. Lad den stå ved mellem til lav varme i 6-8 minutter til den er brunet. Skær pandekagen i kvarte, før du vender hvert stykke. Lad den stege færdig. Drys hakket mørk chokolade på.
Servér pandekagestykkerne med ahornsirup.

Fordeling i Sense-spisekassen 
Håndfuld 2: Æble, blåbær
Håndfuld 3: Æg, æggehvide
Håndfuld 4: Havregryn
Fedt: Smør, mandler, mørk chokolade
Smagsgivere: Kanel, kardemomme, salt, ahornsirup

Energiindhold per person
600 kcal
Fedt 31 g
Protein 28 g
Kulhydrat 49 g
Kostfibre 10 g
 

PRINT TILBAGE