shop 0

Juleleverpostej

Leverpostej, der passer godt til julefrokostbordet.

Tilberedningstid: Cirka 70 minutter
Mængde: Cirka et kilo leverpostej

Det skal du bruge
1  løg
2 ansjoser
500 g hakket svinelever
250 g hakket spæk
1 æg
2 dl sødmælk
30 g hvedemel
10 g olie
1 spsk. salt
1 tsk. peber
½ tsk. allehånde
 
Pynt
250 g champignon
Rosmarin
 
Sådan gør du
Riv løget og mos ansjoserne.
Rør løg og ansjoser sammen med lever, spæk, æg, mælk, mel, olie, salt, peber og allehånde.
Kom dejen i en smurt form og bag leverpostejen i en varm ovn ved 180 grader i cirka 60 minutter.
Rist eventuelt champignon som tilbehør til leverpostejen ved servering.

Leverpostej tæller som Håndfuld 3 i Sense-spisekassen.

TIP
Tilsæt ¼ tsk. stødt nellike for en mere krydret smag.

Energifordeling i 100 gram leverpostej
235 kcal
Protein 12 g
Kulhydrat 5 g
Fedt 19 g
Kostfibre 0 g  

PRINT TILBAGE