shop 0

Fiskefrikadeller med grøntsagsfritter

Tilberednings: Cirka 15 minutter
Mængde: 2 personer
 
Det skal du bruge

FISKEFRIKADELLER

300 g torsk, hakket
1 lille æg
2 spsk. kartoffelmel
50 g løg
Salt og peber
10 g smør
                            
GRØNTSAGSFRITTER
200 g gulerod
200 g pastinak
200 g kartoffel
10 g olivenolie
Groft salt
                            
ANDET
100 g aspargesbroccoli
30 g remoulade

Sådan gør du
Rør hakket torsk sammen med æg, kartoffelmel, revet løg, salt og peber til en frikadellefars. Form farsen til frikadeller og steg dem cirka 5 minutter i smør på hver side, til de er gennemstegte.
Skær gulerod, pastinak og kartoffel i grove stænger. Steg dem i olivenolie i cirka 15 minutter. Krydr med salt.
Hæld kogende vand på aspargesbroccoli. Lad dem trække i et par minutter og si vandet fra.
Servér fiskefrikadellerne med grøntsagsfritter, remoulade og aspargesbroccoli.
 
Fordeling i Sense-spisekassen                          
Håndfuld 1 (+2): Løg, gulerod, pastinak, aspargesbroccoli
Håndfuld 3: Torsk, æg
Håndfuld 4: Kartoffelmel, kartoffel
Fedt: Smør, olivenolie, remoulade
Smagsgivere: Salt, peber

Energifordeling per person
540 kcal
Fedt 19 g
Protein 39 g
Kulhydrat 48 g
Kostfibre 11 g
 

PRINT TILBAGE

ANDRE GODE SENSE OPSKRIFTER