shop 0
quote-icon

Det siger eksperterne

Thomas Meinert Larsen, fedmeforsker fra Københavns Universitet - Institut for Idræt og Ernæring udtaler:

"Sense-kostprogrammet baserer sig på naturlige og sunde fødevarer, som i de rigtige mængder giver den optimale mæthed og dermed de bedste forudsætninger for et varigt vægttab.

I forhold til de gældende kostråd anbefaler Sense, at man reducerer sit indtag af kulhydrater endnu mere. Sense lægger sig dog netop hermed fint i tråd med de seneste forskningsresultater om kostens betydning for appetitregulering, vægtregulering og sundhed.

Sense er tillige baseret på en meget enkel måde at regulere kalorieindtaget på, nemlig håndfuldmetoden. Det er en metode, der for mange vil være en effektiv tilgang til at sikre de rigtige portionsstørrelser, som er forudsætningen for at sikre varigt vægttab.

I kombination med kompetent vejledning til at understøtte permanente livsstilsændringer kan Sense-systemet bidrage til øget sundhed og livskvalitet for mange."

sense-det-siger-eksperterne-img

VINDER AF TV2’S - ”EN KUR DER DUR”

sense-det-siger-eksperterne-img

Jerk Langer og Irene Brøndum er enige i, hvad der er den bedste kur Foto: TV 2

TESTPERSONER TABTE SIG MERE END 10 KG
-eksperter hylder ”simpel” kur

- Sense-kuren vinder, fordi deltagerne synes, den var forholdsvis let at være på, let at købe ind til og man kan spise nogenlunde det, man plejer, bare med tilrettede mængder. Princippet med at bruge hænder gør, at man kan bruge den alle steder, også når man er social, forklarer Irene Brøndum.

En anden ting, eksperterne er begejstrede over, er, at kuren sagtens kan føre til en decideret livsstilsændring fremfor en midlertidig kur.

- Sense er også god, fordi den lægger grundlaget for det, der er allervigtigst i en slankekur, at man efterfølgende kan lave en kostomlægning, man kan fortsætte med. Man har nemlig fået ind i hænderne, hvad man bør spise, om man så må sige, siger Jerk Langer.

LÆS HELE ARTIKLEN HER