Persondata mm.
Databeskyttelse og ansvarsfraskrivelse 
 
Email
Databeskyttelse i forhold til emailadresser med endelsen (@at)slankmedfornuft.dk
Emails med personfølsomme oplysninger slettes efter endt korrespondance med Sense-Teamet - med mindre der er indhentet samtykke til andet.
 
Nyhedsbrev
Alle vores modtagere af nyhedsbrevet har i perioden 19.01.2014 - d.d. aktivt selv tilmeldt sig nyhedsbrevet. Vi opbevarer for- og efternavn – dog kun såfremt modtageren selv har indtastet oplysningerne ved tilmelding. Derudover opbevarer vi modtagerens e-mailadresse. Vi bruger kun disse data i forbindelse med Sense-relaterede mails. Hvis modtageren ønsker at ændre oplysninger eller afmelde modtagelse af mails, kan modtageren sende en mail til sense@slankemedfornuft.dk eller afmelde via linket nederst i nyhedsbrevet.
 
Indhold på hjemmesiden, herunder før- og efterhistorier
Der er indhentet samtykke i forbindelse med alle vores før- og efterhistorier. Samtykket kan til enhver tid trækkes tilbage.
 
Ansvarsfraskrivelse
Sense er som udgangspunkt udviklet til raske mennesker. Sense erstatter ikke råd fra lægen, en klinisk diætist eller andre med en sundhedsfaglig baggrund. Kost- og livsstilsændringer er på eget ansvar – det gælder også i forbindelse med en kostomlægning til Sense-kost. Hvis du er i tvivl, om Sense-kost er fornuftigt i din helbredsmæssige situation, så anbefaler vi dig, at du rådfører dig med din læge. Lægen kan til enhver tid få tilsendt Sense-kostprogrammet. Rettighedshaverne af sensekost.dk fraskriver sig alt ansvar for ethvert mulig krav, som måtte opstå ved brug eller misbrug af indholdet fra denne hjemmeside og fra alt trykt materiale fra Forlaget Wengel og Politikens Forlag.
 
Du kan læse om vores behandling af persondata her.