Vanetræet®

Bogen ’Sense for hele familien’ tager dig kærligt ved hånden og viser dig og din familie vejen til et sundere og gladere liv. Et liv med fokus på mæthed og energi til hele dagen – med masser af indbydende opskrifter på helt almindelig mad, som alle i familien kan lide.

 

’Sense for hele familien’ er en værktøjskasse med enkle redskaber til at sætte struktur på familiens spisevaner. Med ganske få ændringer kan I skabe markante forandringer. Til at få overblik over, hvor I bedst kan sætte ind, har jeg udviklet et Vanetræ. Arbejdet med Vanetræet klæder jer godt på til at tage første skridt på vejen mod det liv, I drømmer om.

 

På siden her kan du læse om, hvordan du og din familie kommer i gang med at udfylde jeres helt eget Vanetræ og efterfølgende udvælger og nedskriver en målsætning og en strategi for 1-3 vaner.

 

Rigtig god fornøjelse med jeres Vanetræ.

 

 

 

 
Vanetræ® downloads

Du kan downloade og printe Vanetræet samt en skabelon til nedskrivning af målsætning og strategi her.  

 

 

 

 

Mere Sense...

Ovenstående var en kort introduktion til Sense

- men der er meget mere viden at hente.

 

Hvis du vil vide mere, så læs med her:

 

Bøger

Læs mere i bøgerne om Sense: Grundbogen ’Sense - slank med fornuft’ giver dig en grundig introduktion til Sense, før- og efterhistorier samt opskrifter og meget mere. I opskriftsbøgerne finder du inspiration til sund og velsmagende mad.

Video

I videoerne her på siden kan du ligeledes finde masser af nyttig viden og inspiration. Jeg giver dig en grundig gennemgang af, hvad Sense går ud på og kommer også omkring emner som motion, opstartsbivirkninger og vægtvedligeholdelse.

Konsulent-netværk

Ønsker du personlig hjælp og sparring på din vægttabsrejse? Så er et forløb hos en Sense-konsulent formentlig lige noget for dig. Sense har konsulenter fordelt over hele landet - find en konsulent nær dig lige her.
 

Sociale medier

Sense er på Facebook under navnet ’Sense - slank med fornuft’ og Sense - slank med fornuft - spørgsmål og svar og på Instagram under navnet @senseslankmedfornuft. I den lukkede Facebookgruppe Sense slank med fornuft - spørgsmål og svar finder du et fællesskab med flere end 100.000 mennesker, der ligesom dig interesserer sig for vægttab og vægtvedligeholdelse samt sund og mættende mad. Gruppen er kendetegnet ved en god tone, hvor medlemmerne inspirerer og støtter hinanden ved at dele opskrifter, vægttabshistorier og op- og nedture på rejsen med Sense. Gruppen styres af en række administratorer, heriblandt jeg selv, der svarer på spørgsmål om stort og småt og sørger for, at den gode tone opretholdes. Vi lukker nye medlemmer ind hver torsdag, og du er velkommen.
Nyhedsbrev
 
Tilmeld dig nyhedsbrevet

Nyhedsbrev

Vi sender nyhedsbrev ud én gang om ugen. I nyhedsbrevet finder du inspiration og nyheder fra vores verden. Det kan være før- og efterhistorier, opskrifter, nyheder om foredrag og generelle kommentarer til sundhedsdebatten. Du tilmelder dig nyhedsbrevet her.