shop 0

Jeg er blevet utroligt bevidst om kun at spise, når jeg føler fysisk sult, og ikke når min hjerne tænker, det er synd for mig.

Belinda Munk Nyhus

 

Belinda Munk Nyhus
Trehøjevej 10 
7200 Grindsted

 

+ 45 28 34 21 43

 

belindanyhus@gmail.com

 

www.sensekost.dk/Grindsted

 

Facebook.com/Belinda Munk Nyhus - Sund Med sense

 

 


BELINDA MUNK NYHUS

Hvorfor valgte du Mad & Psyke Mentoruddannelsen med speciale i Sense?
Jeg valgte at tage uddannelsen for at få mere viden og fokus på den mentale del af et vægttab. Jeg har flere års erfaring med kost og vægttab. Jeg tænkte, uddannelsen kunne supplere med nogle gode redskaber til et varigt vægttab. Og så kunne jeg følges med min tidligere kollega.

Hvilken betydning har uddannelsen haft for dig - personligt og professionelt?
Jeg har oplevet uddannelsen som en rejse.  Den har været utroligt givende, og den har flyttet rundt på min bevidsthed omkring følelser og mad. Det er helt utroligt så stor en øjenåbner, det har været.

Har dit forhold til mad, krop og vægt ændret sig i løbet af uddannelsen?
Ja, rigtig meget! Det har bl.a flyttet mit fokus fra tallet på vægten til følelsen i kroppen. Jeg er blevet utroligt bevidst om at spise, når jeg føler sult, og ikke når min hjerne tænker, det er synd for mig….

Har du fået nogle brugbare redskaber i løbet af uddannelsen?
Ja i dén grad. Glæder mig så meget til at give videre til andre end mig selv.

Vil du anbefale Mad & Psyke Mentorddannelsen til andre? Og hvem tror du, vil få noget ud af at deltage?
Ja, det vil jeg helt sikkert. Jeg vil mene, at alle, der ønsker at øge deres bevidsthed om følelser i forhold til deres vaner, vil kunne bruge uddannelsen både til sig selv, men også til at videreformidle.
 

Hvordan vil du i fremtiden bruge Mad & Psyke Mentoruddannelsen?
Mit store ønske er bruge uddannelsen til at hjælpe andre. Jeg har inden denne uddannelse tabt mig 45 kg ved hjælp af kostomlægning. Efterfølgerne var jeg vægtkonsulent i 5 år. Og de sidste 3 år har jeg kørt lukkede vægttabshold. Jeg vil fortsat rigtigt gerne vejlede og hjælpe andre med at tabe sig, så jeg håber, uddannelsen åbner nye muligheder for mig.
 

Opdatering: Belinda er nu lykkedes med sine drømme. Pr. 4/4-18 startede hun op som selvstændig Sense Premium Konsulent og Mentor i mad & psyke med speciale i Sense.


Læs flere kursistudtalelser