shop 0

Min livslange kamp mod kiloene er slut - Nu har jeg fået mod på også at hjælpe andre!

Trine Skov-Nielsen

 

Trine Skov-Nielsen
Niels Ebbesensvej 10
7500 Holstebro

 

+ 45 25 28 75 00

 

trine@kokmc.dk

 

www.livsstils-vaerkstedet.dk

 

Facebook.com/livsstilsvaerkstedet/

 

@livsstilsvaerkstedet


TRINE SKOV-NIELSEN

Hvorfor valgte du Mad & Psyke Mentoruddannelsen med speciale i Sense?
Jeg valgte Mad og Psyke Mentoruddannelsen af både personlige og faglige grunde. Jeg havde i foråret endelig fået gang i mit vægttab med hjælp fra Jørgen og Lotte, men jeg følte, at jeg med denne uddannelse kunne jeg få lov til at grave lidt dybere i de bagvedliggende årsager til min livslange kamp mod kiloerne. Samtidig havde jeg nok allerede ved uddannelsens start et spirende håb om at kunne hjælpe andre med vægttab, men jeg havde bare ikke modet og værktøjet til at kaste mig ud i det. 

Hvilken betydning har uddannelsen haft for dig - personligt og professionelt?
Uddannelsen bidrager til, at jeg er blevet endnu mere opmærksom på mine madvaner og spisemønstre, og jeg har fået et meget mere afslappet forhold til min mad. Jeg har ikke længere den der alt-eller-intet tankegang, som hele mit liv har været præget af. Det giver mig ro, og jeg kan nu nyde min mad. Fagligt har uddannelsen også bidraget til, at jeg nu tør tage springet til at blive selvstændig. Jeg kan nemlig, hvad jeg vil, og jeg har fået så mange nye redskaber, som jeg vil glæde mig til at videreformidle til mine kommmende klienter og kursister. 

Har dit forhold til mad, krop og vægt ændret sig i løbet af uddannelsen?
Mit forhold til mad har ændret sig markant undervejs. Jeg er gået fra alt-eller-intet tankegangen til et naturligt og afslappet forhold til min mad, hvor jeg nu har lært at nyde. Jeg er også begyndt at tale pænere til mig selv, hvilket gør mig gladere.

Har du fået nogle brugbare redskaber i løbet af uddannelsen?
Jeg har fået mange brugbare redskaber under uddannelsen. Redskaber, som jeg bruger hver eneste dag, og som har hjulpet mig til en fantastisk positiv proces i mit forhold mellem mad og psyke. Jeg har også lært, hvordan jeg konkret kan lave forløb med mine kommende klienter og kursister, så de også kan få redskaber til at opnå et varigt vægttab. 

Vil du anbefale Mad & Psyke Mentoruddannelsen til andre? Og hvem, tror du, vil få noget ud af at deltage?
Jeg giver uddannelsen mine varmeste anbefalinger. Uddannelsen har mentalt rykket mig utroligt meget. Jeg tænker, at alle, som har lyst til at blive klogere på forholdet mellem mad og psyke vil få noget ud af uddannelsen. Har du en lille drøm om at arbejde med varigt vægttab, eller arbejder du allerede med vægttab, så vil du få konkrete redskaber til at sætte et vægttabsforløb sammen. 

Hvordan vil du i fremtiden bruge Mad & Psyke Mentoruddannelsen?
Jeg har fået modet til at starte op som selvstændig. Sideløbende med Mad & Psyke Mentoruddannelsen har jeg taget en kostvejlederuddannelse og kan nu supplere kostfaglig og mental viden. Det giver mig et rigtigt godt grundlag for at starte ud som Sense-vejleder. Her vil jeg bruge alle de mentale redskaber, som jeg har fået igennem min uddannelse til Mentor i mad & psyke, så jeg kan hjælpe andre med at bryde deres madvaner og spisemønstre.


Læs flere kursistudtalelser