shop 0

Jeg kan kun give uddannelsen mine varmeste anbefalinger. Den er for alle, som er parat til at rykke sig mentalt, hvad enten de vil hjælpe andre eller bruge det personligt.

Louise Kærholm Moritsen

 

Louise Kærholm
8800 Viborg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

@kaerholmliv


LOUISE KÆRHOLM MORITSEN

Hvorfor valgte du Mad & Psyke Mentoruddannelsen med speciale i Sense?
Jeg  har valgt Mad og Psyke Mentoruddannelsen med speciale i Sense for at blive klogere på mig selv og min egen vægttabshistorie, men også for at fordybe mig og blive klogere på andre mennesker, som kæmper med overvægt.

Hvilken betydning har uddannelsen haft for dig - personligt og professionelt?
Uddannelsen har giver mig redskaber til at hjælpe andre, og samtidig har jeg fået stor selvindsigt og rykket mig mentalt.

Har dit forhold til mad, krop og vægt ændret sig i løbet af uddannelsen?
Mit forhold til mad har helt klart forandret sig. Jeg har ikke “kurmentaliteten” i kroppen længere, jeg hviler i mine måltider og har lært at nyde uden dårlig samvittighed. Jeg er blevet bekræftet i, hvor vigtig den mentale del er for et varigt vægttab.

Har du fået nogle brugbare redskaber i løbet af uddannelsen?
Jeg har fået rigtig mange gode redskaber i løbet af uddannelsen - både til at hjælpe andre, men bestemt også til at se indad og blive klogere på mig selv, hvilket jeg synes er en stor del af mentorrollen - at bruge sig selv....... “vi har alle en historie”!

Vil du anbefale Mad & Psyke Mentoruddannelsen til andre? Og hvem, tror du, vil få noget ud af at deltage?
Jeg kan kun give uddannelsen mine varmeste anbefalinger. Den er for alle, som er parat til at rykke sig mentalt, hvad enten de vil hjælpe andre eller bruge det personligt.

Hvordan vil du i fremtiden bruge Mad & Psyke Mentoruddannelsen?
Hvad uddannelsen kommer til at bringe mig i fremtiden er stadig uvis, men den har lært mig, at vægttab, vaner og spisemønstre er en proces, og man behøver ikke være “fixet” for at kunne hjælpe andre - livet er en livslang rejse.

 


Læs flere kursistudtalelser