shop 0

Uddannelsen går et spadestik dybere, og det er det, der interesserer mig allermest.

Claudia Rønne

 

Claudia Rønne
Ulrikkenborg Allé 51
2800 Lyngby

 

+ 45 26 16 10 00

 

info@claudiaronne.dk

 

www.claudiaronne.dk

 

Facebook.com/claudiaronne.dk

 

@cladiaronne


CLAUDIA RØNNE

Hvorfor valgte du Mad & Psyke Mentoruddannelsen med speciale i Sense?
Valget faldt på Mentoruddannelsen, da jeg igennem en periode havde været på udkig efter en praksisorienteret uddannelse, som jeg relativt nemt ville kunne integrere i mine nuværende aktiviteter som psykoterapeut. Jeg ønskede desuden en uddannelse, der både kunne give mig kompetencer til at arbejde 1:1 og i grupper. Jeg tilmeldte mig selv et Sense vægttabsforløb og blev hurtigt begejstret for Sense-metoden. Da muligheden for at blive optaget på Mentoruddannelsen og herigennem kvalificere sig til at blive en del af Sense-netværket, var jeg ikke i tvivl. Uddannelsen gav jo mening på flere plan.


Hvilken betydning har uddannelsen haft for dig - personligt og professionelt?
Som 17-årig tog jeg min første fitnessuddannelse og arbejdede i et fitnesscenter i seks år. Igennem disse år tog træning og kost overhånd on/off. Jeg var klart tenderende i kategorien overtræning og spiste meget restriktivt. Det fortog sig i årene efter, men jeg har i mange år haft en mere eller mindre ubevidst kurmentalitet. Den er kommet til min klare bevidsthed på denne uddannelse, og jeg er i proces med at afinstallere og erstatte med mere madro og nydelse. Det er faktisk ret stort.

Professionelt har jeg fået enormt mange brugbare og konkrete redskaber, som er udvalgt nøje til det formål at undersøge de psykologiske mekanismer bagom spisning. Jeg har med stor succes brugt flere af øvelserne, der viser sig at åbne op for større indsigt og refleksion om blandet andet spisemønster, og hvordan fortidens stemmer og situationer kan præge voksenlivets overbevisninger og vaner. 


Har dit forhold til mad, krop og vægt ændret sig i løbet af uddannelsen?
I løbet af uddannelsen har jeg haft en følelse af, at jeg er blevet mere omsorgsfuld og rummelig overfor mit eget forhold til mad, krop og vægt.


Har du fået nogle brugbare redskaber i løbet af uddannelsen?
Uddannelsen har i den grad givet mig brugbare og relevante redskaber. Jeg benytter øvelserne med stor succes. Fx Madhistorien, Sultbarometeret, vaneændringsværktøjer og Luk spisekassen. Jeg synes faktisk, det er de mange praktiske redskaber, der differentierer uddannelsen.


Vil du anbefale Mad & Psyke Mentoruddannelsen til andre? Og hvem, tror du, vil få noget ud af at deltage?
Jeg anbefaler med glæde uddannelsen. I princippet ville alle, der ønsker at gå dybere i deres selvudvikling med udgangspunkt i mad, kunne have glæde af uddannelsen. Hvis du arbejder i et fysisk eller/og mentalt sundhedsfelt med mennesker og kan lide at arbejde relationelt, vil jeg bestemt mene, at uddannelsen er relevant og udbytterig.


Hvordan vil du i fremtiden bruge Mad & Psyke Mentoruddannelsen?
Jeg vil bruge uddannelsen 1:1 og i små grupper i psykoterapeutisk regi samt på sundhedsforløb i The Club Fitness. På sigt har jeg en drøm om at lave online-forløb.


Læs flere kursistudtalelser