shop 0

Bliv Sense-vejleder

BLIV SENSE-VEJLEDER

GØR DET NEMT FOR DINE KUNDER AT FINDE DIG OG BLIV FAGLIGT OPDATERET

ScandiSense Akademi-uddannelse

Som noget helt unikt kan du med en ScandiSense Akademi-uddannelse ansøge om at blive Sense-vejleder og hermed en del af Sense Netværket. Netværket er et fagligt og professionelt netværk, som har til hensigt at understøtte den enkelte Sense-vejleder bedst muligt samt sikre en fortsat høj faglighed. I netværket kan du hente inspiration til din praksis. Du kan dele, og du kan spørge. Du har direkte adgang til Sense-teamets eksperter og kan få svar på alt fra sundhedspsykologi til ernæring og sundhed. Altid funderet i videnskaben.

Læs mere om Sense Netværket her.

 

HVORDAN BLIVER JEG SENSE-VEJLEDER?

For at blive Sense-vejleder skal du opfylde visse uddannelsesmæssige krav samt have gennemføre et eller flere Sense-relaterede kurser (se figur og læs mere nedenfor). Når disse krav er opfyldt, kan du ansøge om af blive Sense-vejleder og dermed en del at Sense Netværket.

 

 

 

UDDANNELSESMULIGHEDER

 

  • Er du uddannet kostvejleder eller har en ernærings- eller sundhedsfaglig uddannelse på minimum bachelor-niveau, kan du vælge mellem løsning A, B eller C.
  • Har du anden uddannelsesmæssig baggrund, kan du vælge mellem løsning B eller C.

 

 

mentor_block-img

A. Sense Grundkursus 
for fagprofessionelle

Sense Grundkurset består af 3 moduler (3 kursusdage). 

Der forudsættes basal viden om sundhed og ernæring, og adgangskravet er derfor som minimum en kostvejlederuddannelse eller en ernærings- eller sundhedsfaglig uddannelse på bachelor-niveau.

På kurset får du en overordnet indføring i brugen af kostværktøjet Sense suppleret med basal viden om Sense i et psykologisk perspektiv.  

mentor_block-img

B. Mad & Psyke Mentoruddannelsen 
med speciale i Sense

Mad & Psyke Mentoruddannelsen består af Sense Grundkurset (3 moduler) suppleret med 6 mentormoduler (9 kursusdage i alt). 

Du får specialviden om Sense og arbejder samtidig med forholdet mellem mad og psyke. På den måde lærer du at hjælpe andre til varigt vægttab og et mere afslappet forhold til mad, krop og vægt. Viden, som er særlig vigtig, da der kan 
være langt fra viden om sund livsstil til fastholdelse. 

Når du har afsluttet uddannelsen med en certificering, kan du kalde dig certificeret Mentor i mad & psyke med speciale i Sense.

mentor_block-img

C. Kostvejlederuddannelsen 
med speciale i Sense

Kostvejlederuddannelsen med speciale i Sense består af Sense Grundkurset 
(3 moduler) samt 6 kostvejledermoduler 
(9 kursusdage i alt). 

Du får specialviden om Sense og arbejder samtidig i dybden med ernæring og sundhed. Har du en sundhedsfaglig, men ikke en specifik ernæringsfaglig baggrund, kan du med fordel vælge Kostvejlederuddannelsen med speciale i Sense. 

Når du har afsluttet uddannelsen med en certificering, kan du kalde dig certificeret Kostvejleder med speciale i Sense.

Tilmeld dig Facebook-gruppen ScandiSense Akademiet for løbende information om vores uddannelser

mentor-img

Samarbejdsaftale

Efter afsluttet uddannelse og certificering kan du ansøge om at blive Sense-vejleder og dermed en del af Sense Netværket. Danmarks største og mest professionelle netværk for dig, som arbejder med sundhedspsykologi og ernæring.

Som medlem af Sense Netværket underskrives samarbejdsaftale.

SE SAMARBEJDSAFTALE


GDPR - privatlivsbeskyttelsespolitik:
Når du deltager i en ScandiSense Akademi-uddannelse eller et kursusforløb, accepterer du automatisk vores persondatapolitik.
Læs mere her.