shop 0

VÆLG EN SENSE-VEJLEDER I DIT OMRÅDE

konsulent-img

SENSE-VEJLEDERE

Vores vejledere har stor erfaring med rådgivning i sundhed og vægttab. Deres uddannelsesmæssige baggrund varierer, men alle har de specifik viden inden for det ernæringsfaglige og/eller sundhedspsykologiske fagområde. Eksempelvis som kostvejledere, coaches, Mentorer i mad & psyke, personlige trænere, kliniske diætister, psykologer m.v.  Mange af vores vejledere arbejder desuden inden for sundhedsfaglige fag.

konsulent-img

OBS

Forholdet mellem kunder og vejledere vedrører ikke Sense (www.sensekost.dk; RiboTask ApS) og ScandiSense ApS.

Afvikling og afslutning af forløb, forholdsregler og erstatning ved sygdom, lukning af afdelinger eller ophør af vejledere uanset årsagen er således eksempler på forhold, der skal aftales alene mellem kunden og vejlederen.

konsulent-img

MANGE MULIGHEDER

Vores vejledere tilbyder en bred vifte af ydelser. Individuel vejledning, holdundervisning, satellithold af kortere eller længere varighed, små emnerelaterede hold, bootcamps, homeparties, foredragsvirksomhed og firmaforløb. Alt sammen så du kan få den støtte, netop du har brug for

konsulent-img

PRISER

Da vores vejledere tilbyder forskellige ydelser, har vi ikke faste priser. Kontakt nærmeste vejleder for uddybning af ydelser og priser.