shop 0

Dage: Se nedenfor.

Vejning: Se nedenfor.

Anden info:

 

Jeg tilbyder individuelle forløb, lukkede hold og Vane Coach forløb mm., se mere nedenfor. 

 

Individuelle forløb:

Med udgangspunkt i Sense kostprincipper, tilbyder jeg individuelle forløb, som jeg sammensætter ud fra dine ønsker og behov. Det vil være muligt at inddrage Vane-Coaching i forløbet. Vane-Coaching er et effektivt værktøj til at skabe bevidsthed om, hvilke vaner der fylder i dit liv – både de gode og de mindre gode. Sammen klæder vi dig på til at tage hånd om de vanemønstre, der spænder ben for dig, så du kan tage styringen i dit eget liv.

 

Det individuelle forløb er for dig, som gerne vil  have konkrete redskaber til, hvordan du træffer sundere valg for dig selv og din familie. Undervejs vil vi ud over Sense-kostprincipper også arbejde med det mentale omkring vægttab og spisemønstre, ligesom vi vil komme omkring de situationer, der typisk kan være udfordrende i en livsstilsændrende proces. Du vil lære, hvordan du håndterer det at spise ude, have gæster, holde ferie, ramme ind i en periode med stress og travlhed eller manøvrere gennem en periode med mange fristelser, for eksempel julemåneden.

 

Forløbet indeholder bl.a.:

·         1½ times opstart, med kropsanalyse og mål 11 forskellige steder på kroppen,

·         Afstemning af forventninger i forhold til vægt, ønsker og mål, og analyse af din kost,

·         Gennemgang og udlevering af Sense-kostprogram med kostdagbog og opskrifter,

·         Samtale om de mentale mønstre, der dominerer i dit liv, 

·         Vejekort, etui, 5 gange ½ times opfølgning, vejninger indenfor 6 måneder,

·         Pris kr. 2.995,-

 

VaneCoach forløb, mindre hold, firmaforløb, foredrag mm. - for pris kontakt mig på 40 99 36 82 eller via mail sense@slankmedfornuft.dk.

 

OM Lotte Noe

 

Mit navn er Lotte Noe, jeg er uddannet klinisk diætist (2015) og arbejder i Langeskov for Suzy Wengel, opfinder af Sense - Slank med fornuft. Ud over at være autoriseret klinisk diætist er jeg også uddannet Vane-Coach hos Morten Elsøe og Anne Gaardmand (2017). Jeg har en søn og datter, begge to voksne.

 

I min familie spiser vi generelt varieret og lever rimelig sundt – sådan har det nok egentlig altid været. På den måde falder principperne fra Sense helt naturligt for mig.  Mine børn har, ligesom mange andre børn, nydt fredagsslik, da de var mindre, ligesom de har fået fødselsdagskage og -boller, når det hørte sig til - men altid i fornuftige mængder. Til mine børns store irritation var toastbrød, Nutella og lignende mad hjemme hos os henvist til kun at blive nydt i weekenderne og ferierne. Da børnene var små gav det anledning til en del diskussion, men i dag er både de og jeg glade for, at de har fået fornuftige vaner med sig ind i voksenlivet.

 

Tidligere har jeg arbejdet i den finansielle brance, med bl.a. regnskab/bogholderi, ledelse mm. I mit arbejde i dag brænder jeg for at kunne hjælpe mennesker på vej til at opnå de mål, der er vigtige i deres liv – primært inden for vægttab og sund livsstil, men også inden for andre områder af tilværelsen. Min erfaring er nemlig, at det ofte breder sig som ringe i vandet, når man tager hul på en livsstilsændring. Derfor sker det ofte, at de mennesker, jeg hjælper, får modet til at realisere andre mål og drømme.

 

Da der ikke er to mennesker som er ens, er det yderst vigtigt for mig at tage afsæt i mine kunders behov og ønsker. Sammen finder vi den måde, som Sense-kostprincipper bedst kan hjælpe den enkelte kunde til et vægttab eller en sundere livsstil. 

TILBAGE TIL KORT